EMobility Business Challenge

Voor wie een leuk, aandachttrekkend evenement wil organiseren waarbij de kennismaking met elektrisch rijden wordt gecombineerd met een goed doen, ontwikkelden wij de EMobility Business Challenges. Ondernemers of serviceclubleden (Rotary, Lions, Junior Kamer) en hun relaties rijden dan met elkaar een EV Challenge, zij kunnen geld voor een goed doel inzamelen, kennismaken met elektrisch rijden en een topdag hebben. De winnaars van elke lokale challenge kunnen in een landelijke finale tegen elkaar uitkomen.

De evenementen kunnen worden gedragen door grote autodealers die gastvrijheid bieden, auto’s inzetten en zo ook eigen medewerkers kunnen motiveren. Als je mensen in competitieverband bij elkaar in een auto zet, ontstaan er vaak prachtige dingen. De evenementen onderstrepen de andere manier van denken binnen onze Coöperatie. Onze leden hebben de kennis om overheden en ondernemers heel goed te begeleiden bij de transitie naar emissievrij rijden. Dat doen ze dus ook. Wij laten hen elektrisch rijden en rijden op waterstof ervaren, begeleiden hen goed en creëren zo enthousiasme.

Meer weten?

Neem contact op met Jan Rooderkerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Arjan de Putter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Video

Een EMobility Business Challenge is een perfecte vorm van teambuilding. Bekijk de videoverslagen van de deelnemers aan de 3e Waterstof Challenge.

2e editie Waterstof Challenge - april 2018

Charity Mobility Challenge - juni 2018

Als onderdeel van het Automotive Inspiratiefestival verzorgden wij een Charity Mobility Challenge. HIeronder treft u een videoimpressie.