EMobility Business Challenge

De EV Coöperatie heeft met haar zusterbedrijven E-xpeditie.nl en Elektricitijdrit.nl al de nodige ervaring met de organisatie van succesvolle Waterstof Challenges. Daarvan worden er in 2019 opnieuw enkele georganiseerd, ook internationaal. Er blijkt echter ook behoefte te zijn aan lokale evenementen met elektrische auto’s. Daarom is het initiatief genomen voor een aantal EMobility Business Challenges waarbij serviceclubleden (Rotary, Lions, Junior Kamer) en niet-leden samen een EV Challenge rijden, geld voor een goed doel inzamelen, kennismaken met elektrisch rijden en een topdag hebben. De winnaars van elke lokale challenge komen in een landelijke finale tegen elkaar uit.

De evenementen worden veelal gedragen door grote autodealers die gastvrijheid bieden, auto’s inzetten en door deelname ook eigen medewerkers kunnen motiveren. Arjan de Putter van de EV Coöperatie: “Wij hebben ervaren dat als je mensen in competitieverband 24 uur bij elkaar in een auto zet, er prachtige dingen ontstaan. Nu wordt er ook nog geld bijeengebracht voor een goed doel. Dit levert alleen maar plussen op. De evenementen onderstrepen de andere manier van denken binnen onze Coöperatie. Onze leden hebben de kennis om overheden en ondernemers heel goed te begeleiden bij de transitie naar emissievrij rijden. Dat doen ze dus ook. Maar wij willen bovenal mensen elektrisch rijden en rijden op waterstof laten ervaren, hen goed begeleiden en zo draagvlak en populariteit creëren. Er komen nog meer van dergelijke projecten die ons onderscheidend maken en die de transitie naar emissievrije mobiliteit echt versnellen!”

Meer weten?

Neem contact op met Jan Rooderkerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Arjan de Putter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Video

Een EMobility Business Challenge is een perfecte vorm van teambuilding. Bekijk de videoverslagen van de deelnemers aan de 3e Waterstof Challenge.

2e editie Waterstof Challenge - april 2018

Charity Mobility Challenge - juni 2018

Als onderdeel van het Automotive Inspiratiefestival verzorgden wij een Charity Mobility Challenge. HIeronder treft u een videoimpressie.

Social Media

volg ons op facebook