De EV Coöperatie heeft met haar zusterbedrijven E-xpeditie.nl en Elektricitijdrit.nl al ruime ervaring met de organisatie van succesvolle 24 uurs Waterstof Challenges. Daarvan worden er dit jaar opnieuw enkele georganiseerd, ook internationaal.

Er blijkt ook behoefte te zijn aan vergelijkbare evenementen met batterij-elektrische auto’s. In beide gevallen gaat het om vriendschappelijke competities waarbij via onze ElectriciTijdrit-app prestaties kunnen worden gevolgd en gestimuleerd. De deelnemende teams kunnen punten behalen voor de afstand die zij afleggen, voor het aandoen en fotograferen van geselecteerde bezienswaardigheden, voor het oplossen van vragen, voor het maken van video’s onderweg, etc. De EV Coöperatie zorgt samen met haar leden voor een vlekkeloze organisatie en voor goede publiciteit.

Meer weten?

Neem contact op met Jan Rooderkerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Arjan de Putter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)