Bouwien Rutten ervaart rijden op waterstof

De EV Updates zijn gericht op bestuurders van overheden en bedrijven die binnen korte tijd meer willen weten over elektrisch rijden. Omdat de groepjes klein worden gehouden, maximaal zes personen per dagdeel, kan er veel kennis worden overgedragen en ervaring worden opgedaan met het rijden met een batterijauto en een waterstofauto. Het theoretische deel komt van onafhankelijke specialisten met een brede ervaring, waardoor de aanwezigen aan het eind van de bijeenkomst helemaal ‘bij’ zijn over alle actuele aspecten van emissievrij rijden.

Er worden EV Updates georganiseerd door het hele land heen, vooral in de eerste helft van 2019. Is er belangstelling voor zo’n EV Update op een tijdstip of locatie die niet in de planning op de website www.evcoop.nl staat, of wil men met meer mensen deelnemen, dan kan er een aparte bijeenkomst worden georganiseerd. Jan Rooderkerk, voorzitter van de EV Coöperatie: “Leasemaatschappijen, adviesbureaus, er zijn natuurlijk al veel partijen die klanten en prospects informeren over elektrisch rijden. Wij trekken het breder omdat we ook waterstof erbij betrekken. Verder zijn wij volledig onafhankelijk en wij hebben geen andere commerciële doelen. Als je als deelnemer weet wat er actueel van belang is en met een paar collega’s of relaties met verschillende auto’s hebt gereden, kun je beleid maken met echte kennis van zaken. De drempel is laag gehouden door de deelnamekosten zo veel mogelijk te beperken en door echt het land in te trekken.”

Meer weten?

Neem contact op met Jan Rooderkerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Arjan de Putter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Planning

Wilt u deelnemen aan een geplande EV Update, dan kunt u tickets reserveren via E-xpeditie.nl: klik hier voor het overzicht.