Elektrisch aangedreven auto’s zijn zwaarder en hebben veel meer trekkracht dan auto’s met een brandstofmotor. Vaak hebben ze ten behoeve van een maximale actieradius ook banden met een lage rolweerstand. Hierdoor gedragen ze zich bij het rijden anders dan je gewend bent. Laat je niet verrassen, geniet volop van je auto en laat je ‘range anxiety’ verdwijnen.

Samen met de ervaren rij-experts van Dolf Dekking Driving Events (elke Porsche-koper ontvangt van hen een training) ontwikkelden wij een rijcursus waarbij je na een half uur persoonlijk ‘theorie’ in ruim twee uur in je eigen auto op de openbare weg veiliger en efficiënter leert rijden en ervaart hoe je meer kilometers uit de batterij haalt. De cursus wordt overal in het land georganiseerd, voor slechts € 295,- incl. BTW. Je kunt hier rechtstreeks reserveren.

Meer weten?

Neem contact op met Jan Rooderkerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Arjan de Putter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)