Mobilyze helpt jouw organisatie verduurzamen

Bedrijven en overheden die stappen willen maken met het verduurzamen van hun organisatie, kunnen met aanpassingen van hun mobiliteit vaak tot wel 80% van de totale CO2 voetafdruk van de organisatie besparen. Je mobiliteit verduurzamen leidt bovendien doorgaans ook nog eens tot aanzienlijke kostenbesparingen. EV Coöperatie-lid Mobilyze boekt hiermee al mooie resultaten. Zij adviseren en ondersteunen opdrachtgevers door o.a. gebruik te maken van de Verminder, Verduurzaam en Verbeter methodiek. Wellicht kan ook een relatie van jou hier baat bij hebben! Daarom een korte toelichting.

Verminder

Dit is een doordenkertje. De beste kilometer is de niet gemaakte kilometer! Door het stroomlijnen van de organisatie en het verminderen van het aantal verkeersbewegingen kan er fors bespaard worden.

Verduurzaam

Bedrijfsmobiliteit kun je ook verduurzamen door het stimuleren van openbaar vervoer, van elektrische fiets- en autogebruik en van andere nieuwe mobiliteitsoplossingen.

Verbeter

Als mobiliteit nog niet volledig duurzaam kan zijn, is het altijd mogelijk om deze wel te verbeteren. Met zuiniger auto’s, biobrandstoffen en … met een cursus efficiënt rijden!

Door verschillende scenario’s te schetsen is het zichtbaar hoe de organisatie kan gaan verduurzamen. Daarnaast levert het een vermindering van de filedruk op en een besparing op de mobiliteitskosten. Een advies van Mobilyze is zeer concreet en kan meteen tot resultaten leiden.

Voor wie is dit interessant?

Voor bedrijven en organisaties die voor hun medewerkers (en samen mét hen) de overstap willen maken naar echt duurzame mobiliteit. In collectief verband kunnen ook bedrijvenparken of verzamelgebouwen ondersteund worden bij het halen van verduurzamingsambities of juist bij het verbeteren van de ontsluiting. Mobilyze komt hiervoor niet alleen met een heldere analyse en met gedegen advisering, maar ook met daadkrachtige implementatie en met ontzorging!

De financiële consequenties

Mobilyze wil transparant werken en hanteert daarom een aantal duidelijke vaste tarieven:

  • €  500,- vaste kosten voor het opzetten van de scan en het opstellen van een rapport
  • €  50,- per lease-/bedrijfsauto of medewerker voor onderzoek naar het meest duurzame vervoermiddel.

Vanaf 100 medewerkers/voertuigen maken zij graag een offerte op maat. Heb je relaties die hier baat bij hebben? Werk samen, en uiteraard heb je daar profijt van.

Meer informatie

Mobilyze: www.mobilyze.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto - Madame Fôret

volg ons op facebook