Premium gas station

Nulla facilisi. Suspendisse malesuada, diam ut mattis lacinia, nibh mi ultrices felis, ultricies commodo odio turpis non metus. Fusce pulvinar malesuada laoreet.

 • Regular Clean
  0.97
 • Clean Premium
  1.28
 • Diesel
  0.84
 • LPG
  0.56

Additional services of our gas station

Samen met de Harderwijkse energiecoöperatie Endura zouden wij op zaterdag 10 oktober een Duurzame Mobiliteitmarkt organiseren waar inwoners van Harderwijk  kennis konden maken met veel elektrische auto's, speed pedelecs en andere vervoermiddelen. Deze eerste Duurzame Mobiliteitmarkt zou  in het kader van de lokale Week van de Duurzaamheid worden georganiseerd bij het California gebouw aan de Deventerweg 2a, van 10.00 - 16.00 uur. Inderdaad, zou. Want... verscherping van de anti-Corona maatregelen maakt de organisatie onmogelijk. Iedereen zou mondkapjes dragen, er waren anti-infectiezuilen geregeld om handen te reinigen en ontsmetten en het aantal deelnemers was al beperkt. Jammer, want we zouden ook de leukste en belangrijkste auto's voor proefritten beschikbaar hebben.

Read more

Er zijn honderden aanbieders van laadpassen. Maar welke is nou de beste? Waarom zit er zoveel prijsverschil tussen? En hoe zit het met laden in het buitenland? Dit soort vragen houdt Maarten Hachmang sinds 2016 bezig en laat hem niet meer los.Met het resultaat daarvan maakt hij steeds meer naam en is hij ook lid geworden van de EV Coöperatie U.A. Nergens was er destijds een compleet en transparant overzicht te vinden met alle voor- en nadelen en tarieven van laadpassen. En hun aantal neemt alleen maar toe! Daarom begon Maarten in 2017 met een top 10 van laadpasaanbieders, in eerste instantie bedoeld voor kleinschalig gebruik. Door facturen aan EV-rijders te vragen en die met elkaar te vergelijken werd een model ontwikkeld waarmee laadpassen objectief konden worden beoordeeld. Hieruit ontstond een prijs-matrix. Die data werd gebruikt om de lijst vorm te geven.

Read more

Wij hebben opnieuw drie, of eigenlijk vier nieuwe leden kunnen aansluiten.  Je leest er alles over in de rubriek 'Leden', hierboven aan te klikken. Allereerst is er UFODrive, de spraakmakende internationale verhuurder van elektrische auto's. Heb je een huurauto nodig vanuit een van onze drie grote steden, dan kies je uiteraard voor elektrische en voor UFODrive, via www.ufodrive.com . Vervolgens hebben wij voor iedereen die met een elektrische auto op vakantie wil naast Low Carbon Travels nu ook www.elektrischeautovakantie.nl. Kijk verderop en op de site wat zij allemaal doen en doe er je voordeel mee. Overigens komt ook www.laadpastop10.nl er de komende dagen nog bij als lid; dan weet je meteen  met welke passen je onderweg tegen de laagste kosten laadt. Last but nog least hebben wij ons ook versterkt met extra kennis van zaken op het gebied van schone stadslogistiek, via lidmaatschappen van Michael van Wijngaarden van www.4slogistiek.nl en lidmaatschappen over en weer van de zeer aan de weg timmerende www.zes25.nl dat zich razendsnel ontwikkelt tot HET kenniscentrum op het gebied van snelle implementatie van geheel schone stadsdistributie. Wil je daar meer over weten, dan bieden wij die kennis nu dus ook!

Read more

Als EV Coöperatie ondersteunen en promoten wij de activiteiten van 80 edays, een rit met elektrische auto's de hele wereld over, en van de ook door hen georganiseerde Eco GrandPrix. Ondanks alle Corona-misère wordt doorgewerkt aan de organisatie van de rit, die op 11 juli in Barcelona moet starten en daar op 1 november moet finishen. Waarom Barcelona? Omdat de initiatiefnemers in Spanje zitten. Maar inmiddels houdt zich een compleet Europees team met de activiteiten bezig. En heel mooi: binnen de autoindustrie ontstaat er snel meer waardering voor en komt er nu ook betrokkenheid. In het kader van 'Corona' is nu het 80 edays Sunshine Project gestart. Ook daar besteden wij hier graag aandacht aan. De tekst is in het Engels, dat zal geen bezwaar zijn, schatten wij zo in.

Read more

Wij zijn,  dat past ook wel bij de coöperatieve gedachte, grote voorstanders van samenwerking en partnerships. Want daardoor kunnen we gezamenlijk een nog betere bijdrage leveren aan het creëren van een wereld met veel schonere lucht en met werkelijke betere toekomstkansen voor jongere generaties. In dat kader zijn wij met Matthijs Nieuwenhuis en Aziz Bokazini van de website www.elektrischryden.nl een samenwerking aangegaan. Wij houden ons beide bezig met het bieden van goede, eerlijke voorlichting en met de EV Coöperatie voegen wij daar nog activiteiten aan toe, zoals de ontwikkeling van eigen producten en diensten. De komende weken, na alle Corona-stilstand, gaan we zien hoe dat elkaar kan gaan versterken. En... wie er dan wellicht ook nog  wil aansluiten. Want: samen sterker! Maar kijk alvast eens op hun website, die overigens ook genoemd staat op onze pagina EV Autonieuws: www.elektrischryden.nl, dus met een Griekse Y.

Read more

Get more benefits at our gas station. We care about your comfort and safety.

Donec ante dolor, sagittis vel magna sed, elementum laoreet velit. Fusce ac justo ligula. Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque. Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque.

 • Free WiFi zone
  Free WiFi zone
 • Restaurant
  Restaurant
 • WC and shower
  WC and shower
 • Children's area
  Children's area
 • TV-hall
  TV-hall
 • Restroom
  Restroom

$260 millions

Daily saving money on fuel

Cras at elit metus. Nullam pharetra odio vel dignissim eleifend. Duis ex lorem, viverra nec scelerisque nec, eleifend at quam.

1300 electric cars

Sold every day in the world

Quisque semper condimentum auctor. Etiam vehicula euismod lectus. Praesent at massa tempor, fringilla felis id, tempor urna.

Only clean fuel, made

from quality raw materials

Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque. Pellentesque ac orci eget urna vestibulum consequat rutrum vitae purus.

Our clients and partners

.
.
.
.
.
.
Our mission:

Make the world cleaner, save natural resources, create comfort for people

2.400 public charging points in your smartphone app

Aliquam erat volutpat. Integer malesuada turpis id fringilla suscipit. Maecenas ultrices, orci vitae convallis mattis, quam nulla vehicula felis, eu cursus sem tellus eget elit. Proin lacinia gravida elit, et sollicitudin velit.

Recent articles and news

nl_NLNederlands
nl_NLNederlands