Onze diensten

Coöperatief

Bedrijven en overheden werken graag samen met partijen van naam. Doorgaans wordt het ook belangrijk gevonden dat die partij gematigd en transparant factureert. De EV Coöperatie is dan een uitkomst.

Wij zetten alleen vakmensen in, die er belang bij hebben dat de coöperatie goede resultaten boekt. Wij willen immers louter enthousiaste klanten en de gemaakte winst komt voor het overgrote deel aan de leden ten goede. 

Leden hebben via de Algemene Ledenvergadering invloed op de koers. Omdat je als lid deel uitmaakt van een gemeenschap met gezamenlijke doelen is kennisuitwisseling met collega’s nuttig en prettig. Ook daar hebben opdrachtgevers baat bij. En jijzelf hebt dat zeker ook.

De beste m/v voor elke job

De EV Coöperatie maakt het als bundelaar van kennis en ervaring mogelijk om voor opdrachten de beste, meest ervaren c.q. geschikte m/v te selecteren. Per aanvraag wordt een selectie gemaakt van de beschikbare adviseurs, inclusief financiële wensen c.q. kosten. Wij dus in zekere zin ook een detacheringsbureau. De vergoeding voor de werkzaamheden bedraagt max. 15% van de bruto aanneemsom. 

PR-ondersteuning

Er arriveren veel nieuwe automerken uit o.a. China, USA en Duitsland die behoefte hebben aan effectieve marketing- en PR-ondersteuning. De introductie van elektrische modellen stelt bovendien ook menig al langer bestaand merk voor uitdagingen. Importeurs/distributeurs zijn de laatste jaren vaak fors in aantallen medewerkers teruggegaan. Zij missen nu nogal eens de kennis en manpower om richting publiek en media met hun elektrische en waterstofmodellen echt het verschil te maken.  

EV Coöperatie biedt in dat geval expertise en aanvullende mankracht voor:  

  • begeleiding van media die een testauto halen of terugbrengen
  • informatie en training van medewerkers
  • redactionele ondersteuning
  • ondersteuning bij evenementen 

Hiervoor schakelen wij leden in van onze Taskforce PR. Door strikte maatregelen kunnen door EV Coöperatie op de best denkbare manier meerdere merken worden ondersteund.   

Evenementen voor/advies aan overheden

Ons bedrijfsonderdeel E-xpeditie.nl heeft ruime ervaring met de samenwerking met gemeenten die steeds meer te maken krijgen met de noodzaak om laadfaciliteiten te plaatsen en die vragen vanuit ‘burgers’ krijgen. Niet zelden is de Sense of Urgency nog niet zo aanwezig is en veel aanbieders van diensten worden als ‘te commercieel’ en/of als onvoldoende onafhankelijk gezien. Wij kunnen voor hen de juiste partijen inzetten en hen effectief ondersteunen bij voorlichting en ‘vergroening’.  

Digitaal

De EV Coöperatie komt met een kanaal dat eigen video’s brengt maar ook spraakmakende buitenlandse video’s deelt. Je hoeft nooit meer te zoeken naar informatie; alles dat op het gebied van duurzame mobiliteit interessant en actueel is, vind je bij ons. Dit geldt ook voor ons digitale magazine dat spoedig breed informeert over alle aspecten van duurzame mobiliteit. 

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hier je gegevens achter!

volg ons op facebook