Onze diensten

Coöperatief

Bedrijven en overheden werken graag samen met partijen van naam. Doorgaans wordt het ook belangrijk gevonden dat die partij gematigd en transparant factureert. De EV Coöperatie is dan een uitkomst.

Wij zetten alleen vakmensen in, die er belang bij hebben dat de coöperatie goede resultaten boekt.  Omdat je als lid deel uitmaakt van een gemeenschap met gezamenlijke doelen is kennisuitwisseling met collega’s nuttig en prettig. Ook daar hebben opdrachtgevers baat bij. 

De beste m/v voor elke job

De EV Coöperatie maakt het als bundelaar van kennis en ervaring mogelijk om voor opdrachten de beste, meest ervaren c.q. geschikte m/v te selecteren. Per aanvraag wordt een selectie gemaakt van de beschikbare adviseurs, inclusief financiële wensen c.q. kosten. Wij dus in zekere zin ook een detacheringsbureau. 

PR-ondersteuning

Er arriveren veel nieuwe automerken uit o.a. China, USA en Duitsland die behoefte hebben aan effectieve marketing- en PR-ondersteuning. De introductie van elektrische modellen stelt bovendien ook menig al langer bestaand merk voor uitdagingen. Importeurs/distributeurs zijn de laatste jaren vaak fors in aantallen medewerkers teruggegaan. Zij missen nu nogal eens de kennis en manpower om richting publiek en media met hun nieuwe schone modellen echt het verschil te maken.  De EV Coöperatie biedt in dat geval expertise en aanvullende mankracht voor:  

  • begeleiding van media die een testauto halen of terugbrengen
  • informatie en training van medewerkers
  • redactionele ondersteuning
  • ondersteuning bij evenementen 

 

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hier je gegevens achter!

volg ons op facebook