Onze diensten
  • Vraagt een gemeente ‘maak voor ons een pagina op onze website over duurzame mobiliteit’, dan regelen wij dat. Snel, goed en betaalbaar.
  • Wil je medewerkers informeren over elektrisch rijden? Wij hebben er de kennis en de mensen voor. En wij kunnen er ook testritten bij organiseren.
  • Voor je serviceclub een ledenevenement met bijzondere auto’s en volop uitdagingen? Zorgen we voor.
  • Een activiteit voor inwoners waar zij elektrisch rijden ervaren en alles horen over opladen? Daar hebben wij ruime ervaring mee.
  • Wij helpen fabrikanten en distributeurs bij het creëren van een onderscheidende marketing en positionering van hun elektrische auto’s.
  • En wij ontwikkelen eigen producten en diensten. Zoals Forevr, het betaalbare EV-abonnement, en de training EViciënt Rijden. Lees verderop meer.

Wij helpen dus bedrijven, overheden en mensen die nadenken over hún stappen in de toekomst. Dat doen wij nuchter, enthousiast en met kennis van zaken. Er gaat altijd een gedegen voorbereiding aan vooraf. Wij zorgen voor publiciteit in de media. En bij onze activiteiten maken wij van deelnemers altijd EV-ambassadeurs. Wij dagen hen uit, informeren, motiveren en verbinden. De EV Coöperatie kan zo, dankzij samenwerking met leden/specialisten, op elke vraag op het gebied van duurzame mobiliteit meteen actie in gang zetten. Betrokken, ervaren en snel.

Forevr, het EV abonnement

Training EViciënt Rijden

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hier je gegevens achter!

volg ons op facebook