Over de EV Coöperatie

Elektrisch rijden is ECHT leuk!

Ook al ben je een echte autogek (zoals wij dat zijn), als je een paar keer elektrisch hebt gereden ben je helemaal verkocht. Wij proefden ervan in een plug-in Fisker Karma en we reden daarna dagelijks een Fiat 500 E en een Renault Zoe. Bescheiden auto’s maar echt leuk om mee onderweg te zijn.

Natuurlijk dromen wij ook wel van bijvoorbeeld een Jaguar i-Pace of een Porsche Taycan. Maar echt nodig is dat niet, zo weten wij nu.

Dat horen wij ook op de proefrijdagen die wij organiseren. In welke elektrische auto mensen ook instappen, ze komen er altijd met een ‘wauw’ weer uit. Menigeen is daarna voorgoed fan. Het is namelijk écht een fijn idee om in de stad of in de natuur zonder uitlaatgassen te rijden en om zo al een bijdrage te leveren aan een betere toekomst. Zeker als je er welbeschouwd niets voor hoeft in te leveren.

Zorgen wegnemen

Rijd een stukje achter een diesel, ruik wat er bij het tanken vrijkomt, zie de pluimen van schepen en vliegtuigen en elk weldenkend mens snapt dat dit niet goed kan zijn. Zo geven we onze kinderen en hun kinderen geen behoorlijke toekomst. We pamperen hen en we vergiftigen ze tegelijk.

​Dit echt veranderen lukt natuurlijk niet ineens. Niet met rigide regels. Niet met maatregelen die onbegrepen worden. Niet met gele hesjes.  Daarom richtten wij een coöperatie op, met bevlogen specialisten op allerlei gebieden. Samen vormen wij een slim en ervaren team van mensen die echt stappen kunnen en willen zetten. Ieder op zich kan al veel, samen kunnen wij heel veel.

​Ook een belangrijk verschil: wij staan open voor álle oplossingen. Want natuurlijk wordt de lucht schoner als wij allemaal elektrisch gaan rijden. Maar is dat haalbaar en betaalbaar? Dus sluiten wij niets uit en zeggen we: alle beetjes, alle mogelijkheden helpen!

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hier je gegevens achter!

volg ons op facebook