Over EV Coöperatie

Wat ons ánders maakt

Je wilt uiteraard weten wat wij te bieden hebben, wat ons ánders maakt dan de vele partijen die zich al met van alles rond elektrisch rijden bezighouden. De naam ‘coöperatie’ zegt het feitelijk al. Wij overkoepelen de kennis, mensen en middelen om de transitie naar elektrisch rijden gemakkelijker, sneller en efficiënter te laten plaatsvinden. Het gaat gemakkelijker omdat je bij EV Coöperatie louter vakmensen vindt, ook mensen die anders minder snel gevonden worden. Het gaat sneller omdat wij voor elk opdracht de beste partij c.q. partijen kiezen en inzetten. En het gaat efficiënter omdat wij voor minder geld meer voor elkaar krijgen. De EV Coöperatie is dus adviseur, organisator, detacheerder en PR-bureau in één.

Het motto hierbij: 

Float like a butterfly, sting like a bee.

float like a butterfly sting like a bee tekengebied 1

 

Waarom

Wij zagen de behoefte aan goede informatie over en ondersteuning op het gebied van elektrisch vervoer sterk toenemen. Steeds meer grote en kleine ondernemingen haken daar met uiteenlopende diensten op in. Dat leidt echter niet altijd tot optimale resultaten. Ook worden mogelijke opdrachtgevers vaak tegengehouden door vrees voor te hoge kosten en voor een gebrek aan onafhankelijkheid. Daarom besloten wij om aanbod en vraag zo bijeen te brengen dat opdrachtgevers zeker zijn van betaalbare, onafhankelijke kwaliteit; dat goede mensen inkomen en continuïteit hebben en dat elektrisch rijden echt gestimuleerd wordt. 

Hoe

Wij zijn overtuigd van de toekomst van elektrisch vervoer en willen die met inzet van alle vakmensen in ons land versnellen. De coöperatie is daartoe een kenniscentrum; initieert en organiseert evenementen; begeleidt zakelijke en particuliere automobilisten richting het kiezen en rijden van elektrische auto’s en ondersteunt bedrijven die willen overstappen of die met producten de markt op willen. Voor elke vraag, voor elke opdracht zoeken wij het meest geschikte lid van de coöperatie. Soms is het een consultant van naam, soms een relatief onbekende die precies dat kan leveren waar behoefte aan is. De werkzaamheden kunnen uiteenlopen van louter advies via b2b en b2c evenementen tot PR-ondersteuning en mediaservices. Wij kunnen veel en wij doen veel. Zo houden wij tevreden opdrachtgevers en tevreden leden en zo realiseren wij met zijn allen dat er sneller en meer emissie-vrij gereden wordt.

Hoeveel?

Natuurlijk wil je weten wat het lidmaatschap van de EV Coöperatie je kost. Lid worden kan op uitnodiging of na ballotage. Dat lijkt wat arrogant, maar we willen nu eenmaal mannen en vrouwen die elkaar aanvullen en die echt goed zijn. Voel je vrij om je aan te melden, want heus, wij zijn reuze aardig en niet super streng.

Als lid koop je afhankelijk van je bedrijfsgrootte één of meer ledencertificaten. Die kosten € 150,-* per stuk. De waarde is gekoppeld aan het resultaat van de coöperatie. Onze ambitie is om die waarde flink te laten stijgen.

Verder betaal je een jaarlijks lidmaatschap van € 100,- tot € 1.000,-*. Voor organisaties met meer dan 50 medewerkers maken we een voorstel op maat.  

Wij doen er alles aan om onze leden jaarlijks van extra omzet te voorzien. Gezamenlijke projecten lopen via de coöperatie, de provisie voor ons werk is helder en via factoring zorgen wij dat leden binnen enkele dagen hun facturen betaald krijgen. Je krijgt geen spijt van dit lidmaatschap!

*Afhankelijk van bedrijfsomvang, prijzen exclusief 21% BTW 

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hier je gegevens achter!

volg ons op facebook