HET VERSCHIL Ten opzichte van ANDEREN

Wij initiëren projecten en begleiden opdrachten die bijdragen aan de transitie naar elektrisch rijden. Bij de start van een project worden projectleden geselecteerd, de beste m/v voor een opdracht. Onze leden zijn dan preferred suppliers. Hebben zij belangstelling dan worden zij uitgenodigd om een offerte uit te brengen en als voor hen kan worden gekozen, doen wij dat.
Bovendien is de EV Coöperatie een community die je door je contacten met de andere leden ook anderszins wijzer maakt.

WAT IS HET VOORDEEL?

  • Je kunt concreet omzet realiseren
  • Je onderhoudt je netwerken

WAT KOST HET?

Wie lid wil worden koopt één of meer ledencertificaten. Deze kosten € 150,- ex BTW per stuk. Het aantal te kopen certificaten is gekoppeld aan je bedrijfsomvang. Er is geen maximum: elk lid mag zo veel certificaten kopen als hij of zij wil. Ze kunnen in waarde stijgen als de omzet en waardering van de coöperatie toeneemt. De EV Coöperatie U.A. garandeert dat de certificaten een minimale waarde van € 150,- ex BTW houden. Safe investering dus!

Verder betaal je een jaarlijkse contributie. Daarvoor geldt de volgende staffel:

  • Bedrijven met minder dan 5 medewerkers € 100,- per jaar
  • Bedrijven met 6 tot 50 medewerkers  € 1.000,- per jaar
  • Bedrijven met meer dan 51 medewerkers € 2.500,- per jaar

BEËINDIGING LIDMAATSCHAP

Leden die uit de coöperatie willen treden bieden hun certificaten eerst aan het bestuur aan. Dit informeert de leden, die dan eerst recht van koop hebben.  Is er op dat moment geen belangstelling, dan neemt de EV Coöperatie de certificaten over. Niet-leden kunnen de certificaten ook overnemen, maar dit uitsluitend na goedkeuring van het bestuur en op de voorwaarde dat zij ook betalend lid kunnen worden.

HOE WERKT HET?

Lid worden van de coöperatie is mogelijk voor bedrijven (groot en klein) die professioneel actief zijn in de EV-Branche en die naar de mening van het bestuur/de ballotagecommissie toegevoegde waarde bieden.

Wil je lid worden, vul dan bijgaand formulier in. We nemen daarna contact met je op. Het kan zijn dat we eerst willen kennismaken, maar kennen we je en past het, dan zullen we je graag direct verwelkomen als lid.

Word lid en betaal je contributie pas na je eerste opdracht!

Wij willen meters maken en zo snel mogelijk zo veel mogelijk goede dingen doen. Wij kunnen echter alleen ambitieuze projecten uitvoeren als we daarvoor de goede mensen om ons heen hebben. Voldoe je aan de criteria, dan kun je daarom tot 1 januari 2020 lid worden zonder al contributie te betalen.  Je koopt een of meer certificaten (zonder enig risico) en je doet meteen mee. Pas na je factuur voor je eerste omzet via de coöperatie betaal je contributie. En niet achteraf maar voor de 12 maanden die volgen. Wat let je, meld je meteen aan!

 

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com